SZOBÁK

FacebookYouTube

Itt megtalálsz minden hasznos információt a szállóról

Diákszálló leírása

Budapest 6. kerületi, jó közlekedésű, frissen felújított és kialakított, igényesen bútorozott diákszállóban szobák kiadók. Biztonságos, tiszta társasház. Szigorúan nem dohányzóknak. Nagy belmagasság, 5 tágas szoba saját vagy közös fürdőszobával, galéria nélkül*, nívós fürdőszobák és közösségi terek, jól felszerelt konyha (részletes leírás lejjebb!) és egy nagy tároló. Takaró, párna, ágytakaró, ágynemű és törölközők. Közös terek heti egyszeri takarítása és fertőtlenítése.

Itt csak Te hiányzol!

Felhívjuk figyelmedet, hogy nem vagyunk rövid távú szállásadók. A minimális bérleti időszak 3 hónap (de ha teljes félévre vagy annál hosszabb időre jelentkezel, elsőbbséget élvezel). Köszönjük megértésedet!

Szeretettel várunk magyar és külföldi diákokat, Erasmus Mundus diákokat és egyéb ösztöndíjasokat!

A bérleti díj tartalmazza a közösköltséget, a hideg vizet, az internetet, az összes háztartási gép használatát és a közös terek heti egyszeri takarítását és fertőtlenítését. A szobák/ágyak árán túl kizárólag az áram- és gázfogyasztást kell kifizetni (elosztva az összes bérlő között valódi fogyasztás alapján).

Az aktuális bérleti díjakat lejjebb, a "Szobák és árak" rovatban találod.

LUX SZÁLLÓ LEÍRÁSA

(a szobák részletes leírását fotókkal egyűtt lejjebb, a "Szobák és árak" rovatban találod + ld. az alaprajzot!):

A diákszálló alapterülete kb 250 m2, elosztása: 5 szoba, 4 fürdőszoba, egy óriási (64 m2!) közös konyha-étkező-nappali, és egy tároló.

A lakás teljesen és igényesen bútorozott. Minden lakónak jár egy ágy, komplett ágynemű, párnák, paplanok, takarók és törölközők, éjjeliszekrény, íróasztal, szék, és egy nagy, háromajtós gardróbszekrény.

A tároló kivételével, minden helyiségben egy vagy több radiátor biztosítja a megfelelő hőmérsékletet télen, nyáron pedig az önállóan kezelhető légkondi készülékek.

A közös konyha teljesen felszerelt: Ikea szekrények, sütő, vitrokerámiás főzőlap, mikró, nagyméretű hűtőszekrény, 5 x 16 db-os evőeszközkészlet, 2 x 24 darabos étkészlet, 12 mély tál, 2 szervírozótál, 18 csésze, 24 pohár, komplett edénykészlet, serpenyők, tepsik, 17 db-os ételtároló szett és minden egyéb felszerelés, ami egy háztartásban szükséges.

Az étkező-nappaliban 3 nagyméretű asztal, 12 szék, 2 kanapé és néhány fotel teszi kellemessebbé a mindennapokat.

Egy nagyméretű mosógép és egy különálló szárítógép állnak rendelkezésedre a mosókonyhában.

···

* (Vélemény a galériáról: Jól nézd meg az ajánlatot a piacon, mert más szállókban a "20 m2-es szoba" igazából 12 m2 + 8 m2 galéria! Vagyis egy faszerkezet alatt élsz és tanulsz egy picike szobában, nem beszélve arról, hogy állandóan kerülgethetsz egy falépcsőt).

Szobák és árak

A bérleti díj tartalmazza a közösköltséget, a hideg vizet, az internetet, az összes háztartási gép használatát és a közös terek heti egyszeri takarítását és fertőtlenítését. A szobák/ágyak árán túl kizárólag az áram- és gázfogyasztást kell kifizetni (elosztva az összes bérlő között valódi fogyasztás alapján).

Két havi bérleti díjnak megfelelő kauciót kell fizetni.

Az alaprajz segíthet kiválasztani a számodra legjobb szobát!

***

Szoba # 1. "TELIHOLD": (Szabad 2023.5.5-ig és újra 2023.5.27-től) Kétágyas szoba (19 m²) közös fürdőszobával. Kifejezetten napos és világos. Belső udvarra nyílik: nem szűrődik be zaj az utcáról. 2 ágy teljes ágyneműkészlettel, párnákkal, paplanokkal, takarókkal és törölközőkkel, 2 éjjeliszekrény, 2 íróasztal, 2 szék és 2 nagy, háromajtós szekrény. Két közös fürdőszoba (11 m² és 5 m², zuhanyzó, WC, bidé, mosdó) áll rendelkezésre a diákszállón belül.

ÁRAK:


***


Szoba # 2. "LEOPÁRD": (Szabad 2023.5.5-ig és újra 2023.5.27-től!) Kétágyas szoba (17 m²) közös fürdőszobával. Kifejezetten napos és világos. Belső udvarra nyílik: nem szűrődik be zaj az utcáról. 2 ágy teljes ágyneműkészlettel, párnákkal, paplanokkal, takarókkal és törölközőkkel, 2 éjjeliszekrény, 2 íróasztal, 2 szék és 2 nagy, háromajtós szekrény. Két közös fürdőszoba (11 m² és 5 m², zuhanyzó, WC, bidé, mosdó) áll rendelkezésre a diákszállón belül.

ÁRAK:


***


Szoba # 3. "TAJ MAHAL": (1 ágy SZABAD férfinak! Azonnal költözhető!) Kétágyas szoba teljesen felszerelt, saját fürdőszobával (kád, WC, bidé, mosdó, szekrény...) (Teljes alapterület: 23 m²: szoba 15 m² + fürdőszoba 8 m²) . Kifejezetten napos és világos. Belső udvarra nyílik: nem szűrődik be zaj az utcáról. 2 ágy teljes ágyneműkészlettel, párnákkal, paplanokkal, takarókkal és törölközőkkel, 2 éjjeliszekrény, 2 íróasztal, 2 szék és 2 nagy, háromajtós szekrény.

ÁRAK:


***


Szoba # 4. "NEW YORK": (1 ágy szabad - férfinak) Háromágyas szoba (37 m²) közös fürdőszobával. Kiugróan nagy és csendes szoba. Belső udvarra nyílik: nem szűrődik be zaj az utcáról. 3 ágy teljes ágyneműkészlettel, párnákkal, paplanokkal, takarókkal és törölközőkkel, 3 éjjeliszekrény, 3 íróasztal, 3 szék és 3 nagy, háromajtós szekrény. Két közös fürdőszoba (11 m² és 5 m², zuhanyzó, WC, bidé, mosdó) áll rendelkezésre a diákszállón belül.

ÁRAK:


***


Szoba # 5. "DŰNE": (Kiadva! szabad 2023. május 9-től!) Kétágyas szoba teljesen felszerelt, saját fürdőszobával (kád, WC, bidé, mosdó, szekrény...) (Teljes alapterület: 31 m²: szoba 24 m² + fürdőszoba 7 m²). Kimondottan nagy és csendes szoba. Belső udvarra nyílik: nem szűrődik be zaj az utcáról. 2 ágy teljes ágyneműkészlettel, párnákkal, paplanokkal, takarókkal és törölközőkkel, 2 éjjeliszekrény, 2 íróasztal, 2 szék és 2 nagy, háromajtós szekrény.

ÁRAK:


Házirend

A házirendet figyelmesen olvasd el, a szerződés részét képezi! Az együttéléshez nélkülözhetetlen szabályok részletes leírását tartalmazza, de a legfontosabb, hogy:

Rólunk

Sziasztok! Itt Nóra és Vilmos, két világpolgár, a Lux Rooms Budapest tulajdonosai.

Beszélünk magyarul, angolul, franciául, spanyolul és olaszul. Mindketten tanultunk külföldön, éltünk több országban és beutaztuk a világot, így tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos a jó szállás, ha távol vagy otthonodtól.

Küldetésünk, hogy a Lux Rooms Budapest diákszállónkban új otthont kínáljunk neked: olyan helyet, ahol jól érzed magad, ahol zavartalanul tanulhatsz, ahol olyan nagyszerű emberekkel találkozhatsz, mint te, egy olyan helyet, amit otthonodnak nevezhetsz!

Bátran fordulj hozzánk, ha vannak kérdéseid!

Befejezésként, úgy ismerjük Budapestet, mint a tenyerünket, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha akármiben tudunk segíteni!

Reméljük, hamarosan találkozunk a Lux Rooms Budapest diákszállóban!

Nóra és Vilmos

PS: Ha szeretnél egy kicsit többet tudni rólunk, akkor látogass el személyes weboldalunkra vagy személyes Facebook oldalunkra.